Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hlavní postavy

v této rubrice najdeme postavy které hrají v seriálu 

 

Příspěvky

Bob Barnard

5. 2. 2024

| Rubrika: Hlavní postavy

Americký herec Christopher Gorham hraje Boba Barnarda ve filmu Nenasytný. Bob je soutěživý otec a hlavní nemesis Boba Armstronga. Christopher se nejvíce proslavil svou rolí Henryho Grubsticka ve filmu "Ošklivka Betty" a od té doby hrál například ve filmech "Tajné záležitosti", "Bylo nebylo" a "Kouzelníci".

 

Bob Armstrong

22. 1. 2024

| Rubrika: Hlavní postavy

 Patty Bladell říká, že Bob byl jejím osudem. Bob vypráví o své rodině a práci. Je to trenér soutěží a jeho modelem je Dixie Sinclair, jejíž máma je Regina Sinclair. Poté Bob představí svou "nemesis", Boba Barnarda a Barnardovu dceru Magnolii, která je také modelkou.

Bob trpěl špatným duševním zdravím; kvůli mnoha okolnostem; Včetně rozpadu rodiny, sebevraždy matky nebo nekonečného popírání své sexuality. V seriálu se často pokoušel o sebevraždu; ale v poslední době našel své štěstí; s Angelou Bladellovou a dal jí zbraň, kterou se pokusil spáchat sebevraždu; s, jako symbolické poselství k označení; Už to nemá v plánu. Bob se o tom také zmínil; Přišel o všechno; ale stále mu zbyla Patty Bladell.

 

Patty Bladelová

22. 1. 2024

| Rubrika: Hlavní postavy

Jak Patty sama zmínila, je destruktivní, a to nejen pro sebe, ale i pro své blízké. Obvykle je pro své vlastní dobro příliš upřímná; který je vidět; tím, že; zničila život Bobu Armstrongovi. Je to mladá slečna, královna krásy